148 Views
img

واتس‌اَپ یک برنامه پیام‌رسانی فوری برای تلفن‌های هوشمند است. این برنامه  توسط شرکت سهامی واتس‌اپ ساخته شده‌است. مؤسس شرکت و سازنده این برنامه یان کوم است.  پیام‌رسان WhatsAppp سامانه‌ای نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمنداندروید، آیفون، نوکیا، و بلک‌بری و سیمبیان است. این پیام‌رسان از ارتباط دیتا یا WLAN (وای-فای) برای فرستادن پیام استفاده می‌کند. افزون بر توانایی فرستادن متن ساده می‌توان فایلهای رایانه‌ای مانند پی‌دی‌اف، نگاره، آوا و ویدئو را با واتس اپ فرستاد.


پس از مدت ها واتساپ نیز دست بکار شده و قابلیت کاربردی حذف پیام بعد از ارسال را به پیام  رسان خود اضافه کرده است . با استفاده از این قابلیت کاربر میتوانید پس از ارسال پیام اشتباه آن را از گوشی شخص مقابل نیز حذف کند . البته این امکان تنها برای 7 دقیقه بعد از ارسال پیام عمل خواهد کرد و بعد از این زمان دیگر قابلیت حذف پیام از گوشی شخص مقابل وجود نخواهد داشت . در ادامه با ما همراه باشید.


ترفند حذف دوطرفه چت های واتس اپ (حذف پیام بعد از ارسال)

در بروزرسانی جدید واتساپ قابلیت حذف پیام بعد از ارسال قرار داده شده است که در ادامه میتوانید نحوه ی استفاده از آن را فرا گیرید :

پس از بروزرسانی وارد واتساپ شده و چت مورد نظر خود را انتخاب کنید

سپس پیامی برای دوست خود ارسال کنید

روی آن لمس طولانی کرده تا به حالت انتخاب درآید

آیکون حذف بالای صفحه را انتخاب کنید


در این مرحله برای حذف پیام از گوشی شخص مقابل گزینه ی Delete For Everyone را انتخاب کنید


در صورت نیاز به حذف عادی پیام گزینه یDelete For Me را انتخاب کنید

نکته : مدت زمان حذف پیام دوطرفه تنها 7 دقیقه پس از ارسال خواهد بود


پس از حذف یک پیام با استفاده از گزینه ی Delete For Everyone پیغام You Deleted this message نمایش داده خواهد شد


در گوشی شخص مقابل نیز متن This message was deleted نمایش داده خواهد شد . همانند تصویر زیر :

متاسفانه این قسمت به خوبی تلگرام نبوده و کاربر از حذف شدن پیام آگاهی پیدا خواهد کرد . امیدواریم این بخش در آینده بهبود یابد.


حذف پیام ارسالی در واتس آپ

پیام رسان

شبکه های اجتماعی

واتس آپ

تلگرام

فیسبوک

لاین

وایبر

اینستاگرام

حذف پیام

حذف پیام واتس آپ

واتس آپ حذف پیام